یزدفردا: حسن تفکری افزود: ۲ میلیارد ریال خسارت وارده مربوط به راههای خاکی روستایی ،یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به قنات روستاهای کوهستانی و یک میلیارد ریال زیان وارده مربوط به مسیرهای دسترسی بین مزارع است.
وی تصریح کرد: با توجه به هشدارهای کارشناسان اداره کل هواشناسی استان یزد مبنی بر بارندگی ،وقوع سیل و احتمال آبگرفتگی معابر عمومی شهری و روستایی، تمامی دستگاههای اجرایی و خدمات رسان شهرستان برای پیشگیری از بروز حوادث احتمالی در آماده باش کامل بودند.
دبیرستاد مدیریت بحران فرمانداری بافق ادامه داد: در نخستین ساعت وقوع سیل و جاری شدن روان آب ها، تمامی امکانات راهداری و حمل و نقل جادهای به منظور جلوگیری از بسته شدن مسیرهای روستایی به مناطق هدف اعزام شد.
این مسوول اضافه کرد: با هوشیاری و آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری، مشکل آب گرفتگی در خیابانهای نوساز گزارش نشد، و با توجه به وضعیت جغرافیایی شهر بافق برخی معابر و محله ها خصوصا قدیمی، کمی دچار آبگرفتگی شد که کار کارشناسی برای رفع نواقص انجام شد و موضوع در حال اجراست.
به گفته تفکری در برخی خیابانهای قدیمی شهر بافق مانند آیت الله شیخ محمدتقی بافقی و مسجد جامع به علت هم سطح نبودن و نبود امکان اصلاح شیب بندی معمول برای خروج ثقلی آب، مشکلاتی بروز کرد اما با تمهیدات اندیشیده شده و با وجود بارندگی ها در روز ۱۶ آذر، اوضاع به خوبی کنترل شد.
وی بارندگیهای پاییزی را سودمند و مایه امیدواری کشاورزان و دامداران و تقویت منابع آب های زیرزمینی منطقه دانست و با اشاره به بارندگیهای ماه گذشته خاطرنشان کرد: سیل آبان سال ۹۹، ۹۹۰ میلیون ریال خسارت به راههای روستایی بافق وارد کرد.
دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری بافق تصریح کرد: روستاهای کوشک - سبزدشت، راه های روستایی اطراف بافق - قطرم - شادکام و جاده کوهستانی برکوییه - بشکان از جمله مسیرهای خسارت دیده سیل آبان ماه است که عملیات ترمیم و رفع خرابی آن با تلاش راهداران شهرستان انجام شد
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 23,دسامبر,2024